2023-11-12 285 views
新記嘅雞粥好食就好多人都知,但今次我哋唔諗住食佢哋嘅雞粥,而係睇吓佢哋嘅一啲小菜同小食又係咪一樣咁正先😆酥炸魷魚鬚 $61份量唔算少,魷魚鬚嘅Sɪᴢᴇ都幾平均,啱啱炸起即食,熱氣嘢真係要咁食先正,食落好酥脆亦都唔難咬開,調味都啱啱好,大推👍🏻👍🏻椒鹽豬扒 $84我哋叫咗套餐,有個白飯加杯凍檸茶,個調味都幾好,椒鹽味幾香,食落有好輕微嘅辣,食食吓係幾惹味幾好送飯嘅😆菠蘿咕嚕肉 $61呢個真係去邊間小菜都會點嘅Iᴛᴇᴍ,呢到嘅咕嚕肉做到外脆肉嫩,炸粉唔會過厚,食落啖啖肉,醬汁亦唔會過酸,又係送飯良品🫢🫢紅燒元朗脆皮乳鴿 $76即叫即炸,乳鴿嘅Sɪᴢᴇ不大不小,食落肉嫩,而且都幾厚肉,皮脆略帶點油香,師傅控制時間控制得唔錯,呢隻乳鴿都幾出色😗整體嚟講,以幾十蚊嘅價錢食到咁嘅質素嘅小菜,相當超值,下次有機會會再介紹埋佢哋個雞粥比你哋😆

酥炸魷魚鬚 $61
酥炸魷魚鬚