2022-01-20 278 views
今日同朋友上完堂,13:30左右去到門口~排隊都排得幾快!等左唔洗10 分鐘就有得入^^鐵火堂不嬲都係抵食之選!! $62有4 款魚生~ 我同朋友就一人嗌左一碗,再加多左一個小食~ 🤎赤蝦帆立貝三文魚藍鯨吞拿魚生丼🤎所有料都大分夾抵食,吞拿魚帆立貝都好厚切,三文魚同赤蝦好鮮甜,冇乜腥味😻俾咗好大舊Wasabi + 啲壽司飯都好食~呢個價錢算係合格有餘‼️🙈⬇️🤎火炙左口魚邊油甘魚三文魚子蟹膏丼🤎呢個丼係朋友叫嘅,評價都係大分夾抵食同埋一啲都唔腥~睇落份量都幾多魚子,而且舊油甘魚好似好新鮮咁!!但係唔係我食所以味道就冇辦法評價啦😇⬇️🤎一口芝士🤎原本諗住叫鰻魚玉子燒嘅,點知店員話冇晒,就決定食芝士啦!有少少失望,食完個魚生飯對間餐廳嘅期望都幾高,點知呢句一口芝士就出咗事喇😣舊芝士外層係炸嘅👍🏼都幾脆口,一共有五舊~但係食到入邊夠芝士就偏鹹😅😅😅嗰隻芝士好似芝士餅入邊嗰隻餡咁,成件事係好鹹,亦都唔係特別夾🤨所以大家都可以唔使考慮佢🤣⬇️

🤎赤蝦帆立貝三文魚藍鯨吞拿魚生丼🤎

赤蝦䖠立貝三文魚藍鯨吞拿魚生丼