2020-12-06 806 views
夜晚都比較貴,所以友人揀佐平日黎試呢度既lunch慶生🎂🎂好少黎利園呢邊,估唔到商場入面有間咁日式既餐廳! 係門口都已經覺得幾grand~入到黎我地request佐坐卡位,係好似Tatami咁要除鞋入去坐,餐廳岀面仲有一個用石頭砌成既地,係日本既感覺呀😍角切魚生松葉蟹肉魚籽飯($198)一個字:鮮!所有魚生好都好大塊好厚切,食落口係勁滿足有幸福既感覺🥰份量都好夠每樣魚生都3塊左右👍🏻👍🏻炭火串燒定食($268)串燒有牛雞🐷仲有蔬菜類既菇,青椒同露荀各一串,串串一食落口真係有陣炭爐燒既味!調味同燒既時間都岩岩好!牛一食落去好juicy有少少脂肪同勁有牛味,加上調味應該有檸檬汁,鹽同黑椒,簡單但完全帶起牛既原味道😍😍十級讚!!!每個set都配前菜,沙律,味增湯,甜品同飲品,好飽好滿足既一餐💓一定會再encore!!為食指數:4.5/5性價比指數:4.5/5推介指數:4.7/5

夜晚都比較貴,所以友人揀佐平日黎試呢度既lunch慶生🎂🎂

角切魚生松葉蟹肉魚籽飯($198)

炭火串燒定食($268)

為食指數:4.5/5
性價比指數:4.5/5
推介指數:4.7/5
2020-12-03
$260 (Lunch)
Celebration
Birthday