2020-11-02
想來幫襯下好耐啦,俾佢嘅環境同埋食物都吸引!今日午餐可以坐室外,喺銅鑼灣有咁樣嘅環境真係非常之舒服。服務亦都非常之周到,侍應生主動介紹食物,亦都有為我哋安排室外之餘,亦都注重我哋唔好太曬!食物整體價錢偏貴咗少少但係質素非常之好!300g一碟三款嘅沙律,整體上係比較少左一啲,但係勝在夠多選擇,同埋味道非常之好!特別係蕎麥麵沙律、蝦沙律同埋吞拿魚沙律!Bagel都係非常之好!三文魚Bagel加cream cheese呢個係絕配!Bagel本身都係外脆內軟!Bagel有五款選擇我就揀咗雜錦另外點左一個和牛漢堡跟150 g沙律,跟漢堡有炸蕃薯條,呢個係畫龍點睛嘅主食!欣賞欣賞!最後叫咗一杯大嘅Cafe Latte實在發覺呢個係最好嘅項目!手工咖啡非常之香濃,其他一般連鎖咖啡店咖啡完全冇得比!
食物整體價錢偏貴咗少少但係質素非常之好!