2023-05-29 164 views
為咗慶祝拍拖周年紀念,揀左呢間西餐廳,雖然鋪面唔係特別大,但係裝修好靚好有格調,老細應該花咗唔少錢🤭叫左兩個dinner set: Rib Eye Steak 同BBQ Pork Ribs Set南瓜🎃湯 一定要試,好濃南瓜味加上雞湯底,好夾好滿足。包包焗到外脆內軟,甜甜地送南瓜湯一流。呢塊US Meyer Natural Prime 我揀左medium rare 肉味都算幾濃厚,juicy 同冇咩肥膏值得一讚員工好nice ,比左試左三隻唔同味既sources最右邊個款好特別,有少少泰式嘅感覺酸酸的,可以一試。之後要介紹俾呢一個 Pork Ribs,好有驚喜,遇上買一送一,仲要好大塊 ,大過我手掌😝呢個ribs 係我食過最好食既ribs,啖啖肉,肉質唔乾,仲有佢個汁係好特別 ,酸酸甜甜,再帶點微辣,好有風味👏🏻加左10蚊食Mashed Potato,好有忌廉奶香味嘅薯蓉,食完真係好飽肚另外佢薯條係任食嘅,大胃王就啱哂啦最後俾錢嘅時候,仲送咗coupon 下次可以再去食啦
為咗慶祝拍拖周年紀念,揀左呢間西餐廳,

值得一讚

員工好nice ,比左試左三隻唔同味既sources
最右邊個款好特別,有少少泰式嘅感覺酸酸的,可以一試。

另外佢薯條係任食嘅,大胃王就啱哂啦

最後俾錢嘅時候,仲送咗coupon 下次可以再去食啦

• 南瓜湯
  • BBQ  pork  ribs