今日約咗媽咪去行街🥰 行到攰攰地 就去咗旺角登打士街廣場上面搵咗間Cafe同媽咪食野🥰因為我哋兩個都有選擇困難症,所以我哋就叫咗一個二人set $318小食:挪威煙三文魚凱撒沙律首先沙律嘅份量好足😳 唔淨只係菜連三文魚嘅份量都好多🙈 新鮮而且沙律醬唔會太過膩 十分開胃👍🏻而主食我哋都比較鍾意意粉所以叫咗兩種唔同嘅意粉試吓❤️:焗自家製芝士肉醬意粉廚師會將成隻碟放入焗爐,即叫即焗,所以職員拎到過嚟嘅時候 係必須要用隔熱手套拎住❤️熱辣辣🙆🏻‍♀️ 醬汁足夠 而且唔會話太甜(因為平時食意粉就好驚佢啲汁整得太甜)仲會有一粒粒嘅蕃茄肉喺入面 🍅🍅芝士白汁焗鴨胸意粉你個意粉都係即叫即焗嘅 一樣都係熱辣辣🙈 購買一睇個樣就知道白汁嘅份量好多👍🏻👍🏻👍🏻 如煙鴨胸都有幾多塊嫁😳😳 雖然意粉嘅醬汁好多 但都唔會太過膩❤️ 甜品:紐約芝士餅本身我就係cheese cake fans! 呢個紐約芝士餅唔會太甜 加埋cream 同埋Oreo碎 岩岩好❤️比利時窩夫等上甜品嗰陣 其實都等咗一段時間,原來佢哋嘅窩夫都係叫咗先即刻焗㗎所以職員都好細心提醒會等耐少少🤏🏻 但係係值得等嘅🙈 熱辣辣嘅窩夫加埋凍嘅cream❤️❤️

小食:
挪威煙三文魚凱撒沙律