2018-09-23 879 views
一直想試呢間餐廳,可惜之前幾次walk-in都咁啱有人包左場,所以大家記得打去訂位啊!今次終於有機會試喇!餐廳位於商廈15樓,個view唔錯。環境值得一讚,座位舒適寬敞,可以選擇梳化椅,好有家的感覺!食物方面,menu款式不多,但好多菜式都好吸引😍 樣樣都想試啊!!1. 試左個set dinner(新鮮蔬菜濃湯+白酒汁車厘茄蜆肉意粉+飲品)好好味!! 用料新鮮,意粉texture剛剛好,個汁好惹味,絕對係誠意之作❤️2. 黑松露蘑菇忌廉意粉呢個pasta亦非常出色,配黑松露汁好match!!😋😋 估唔到佢咁足料,菇同意粉比例近乎一比一,啖啖都係菇,好正!!!!3. 香草雞翼雞翼就不過不失,沒有太大既驚喜!總括而言,呢間cafe真係非常唔錯,環境舒適唔會逼,可以慢慢坐一個晚上。食物質素不俗,用料新鮮,意粉相當有驚喜,is a must-try!!😋

車厘茄蜆肉意粉

2. 黑松露蘑菇忌廉意粉
蘑菇忌廉意粉

3. 香草雞翼
香草雞翼

雞翼就不過不失,沒有太大既驚喜!

2018-09-21
$200 (Dinner)
車厘茄蜆肉意粉
蘑菇忌廉意粉