2017-01-14 1257 views
今日約左d舊同事食lunch , 他們推介去呢間cafe , 去到樓下諗梗究竟係唔係呢度呢???因為樓下睇落去似一間髮型屋 , 入到去要行一條樓梯上一樓, 一上到去真係見到人整緊頭髮喎 , 原來再轉右就見到間cafe喇 , 我估髮型屋同cafe係同一間野黎 , 他們中間有一幅玻璃門隔住 , 入到去坐位不算多 , 中間唔知點解有個舞台 , 旁邊有個書櫃放了很多書籍可供客人享用 , 所以在這寧靜的環境睇下書享用下美食歎杯咖啡 , 真係是不錯的選擇 , 當然這裏的食物質素係有水準架蜜糖雞扒羅馬生菜沙律 --- 雞扒用蜜糖烤過好香口 , 雞肉不會柴口磨菇汁海鮮飯--- 個汁好香好有磨菇味 , 有夠多汁 , 我最鐘意黑松露帶子意粉--- 滿滿灑滿的黑松露 , 非常好味lunch set 包埋即磨咖啡或茶 , +$20仲有埋甜品
蜜糖雞扒羅馬生菜沙律
--- 雞扒用蜜糖烤過好香口 , 雞肉不會柴口
磨菇汁海鮮飯
--- 個汁好香好有磨菇味 , 有夠多汁 , 我最鐘意
黑松露帶子意粉
--- 滿滿灑滿的黑松露 , 非常好味

2016-12-01
$70 (Lunch)
  • 黑松露帶子意粉
  • 磨菇汁海鮮飯