2023-08-21 9 views
見今日係星期日 就去咗銅鑼灣行吓街🤣 見到有間居酒屋 裏面有啲午市定食套餐 感覺都唔錯😍 🐷三文魚丼 👅8/10 $68呢個套餐包咗一碗麵豉湯 麵豉湯味道唔錯🥄然後仲有一啲前菜 感覺都幾開胃 而且唔會太過辣🌶️🥵🙅🏻‍♀️最後就係個三文魚丼飯 小編覺得份量都算OK 其實都對得住個價錢 除咗三文魚之外 上面仲有啲三文魚籽 🍣🍣三文魚食落去都算係幾新鮮 口感同埋色澤都唔錯 魚籽都幾香😍🐷溫泉蛋安格斯牛肉烏冬 👅8.5/10 $88呢個牛肉烏冬嘅份量都唔算少😍 嚟到嘅時候 啲牛肉仲未熟晒👍🏻 小編嘅朋友都唔食得生野🥹 所以佢要自己再淥淥佢啦🤣 啲牛肉嘅味道都幾濃 又唔會諧霎霎🤣 真心唔錯 仲有隻溫泉蛋喺中間 🥚🥚 不過因為溫泉蛋比啲湯浸住 😹 所以食起上嚟都要小心啲慢慢食先食到🤣整體嚟講 小編覺得呢間餐廳唔錯 下次可以再試吓佢哋嘅晚市其他食物🤣🐷 同埋除咗地舖之外 佢哋仲有一層喺上面一樓 我哋今次都係去一樓 坐落都幾舒服 位置亦都算係闊落😁.味道👅:8.5/10賣相👀:8/10扺食💰:8/10服務🙆🏻‍♀️:9/10.吳留手居酒屋📍銅鑼灣邊寧頓街5號地舖.#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#

🐷三文魚丼 👅8/10 $68

扺食💰:8/10
服務🙆🏻‍♀️:9/10
吳留手居酒屋
📍銅鑼灣邊寧頓街5號地舖
#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食 #香港美食 #eatwithfoodiez #hkfoodie#銅鑼灣 #銅鑼灣美食