2019-01-11 89 views
一直都想黎試試,但都係無黎,今日過到黎觀塘,都係要試一試,以前行上業發係有鬼片的感覺,依家條樓梯有裝修過,直到行上去,見到幾靚幾有感覺的門口,入到去氣氛也不錯,要左個二人大蝦和牛餐出面有自助沙律吧,我個人見到有哈蜜瓜同粟米就夠,仲有雜果薯仔沙律😂都岩哂d大胃口任食餐湯都選擇哂兩款,週打蜆湯和雜菜湯,兩款味道都很足,反而個麵包我幾鍾意,暖最地又夠軟綿綿,仲有道前菜,法式焗田螺,田螺都幾彈牙鮮味,仲有薯蓉係底主菜極上和牛漢堡配薯角和大虎蝦配龍蝦汁扁意粉,和牛漢堡真係大大份,一切開d肉味就飄出黎,食落味道岩岩好,大虎蝦真係幾大隻,而且仲有兩隻俾你,扁意粉都幾彈牙,而且仲幾大碟,其實食完個漢堡,兩個人都有d飽,份量真係好足最後當然要甜品,蘋果芝士蛋糕,紫薯牛乳,個人最鍾意都係牛乳紫薯,食落好似香芋雪糕,好正,而蘋果酸酸甜甜配芝士蛋糕都幾好,仲有兩杯餐飲,荔枝玫瑰梳打,熱桂花蜜花茶,慢慢嘆