嚟到這家大排檔,首選肯定係辣酒煮花螺,夠晒惹味,邊吃邊有微微嘅辣勁,簡直係辣愛好者嘅頂級享受,攪拌得多汁滋味,一啖一隻真係過癮!蒜蓉蒸扇貝,每一口都係鮮嫩嘅驚喜,扇貝嘅肉質不但爽彈,連菜底的蒜蓉味都好香,滋味滿分!豉椒炒蜆,個人認為係這度最值得推介嘅一款。每個蜆肉都好飽滿,炒得出奇嘅入味,那種香濃的豉油和鮮美的海味,令呢碟菜成為今晚嘅超級明星!不過大家要記住,呢度食物真係掂到不得了,所以準備好等位嘅大心臟。服務係忙碌中帶着親民,員工忙到飛起嚟,但依然合作無間;如果你鍾意一邊聽住霓虹瞓街嘅聲音,一邊享受地道海鮮,呢度絕對適合你。食得盡興,唔會對不起自己嘅肚子,下次想開懷大吃海鮮又或者拉朋友一齊玩食夜宵,我一定會再搵機會返嚟!🍽️🥢