2K
2024-06-20 1105 views
Dinner @ 💛 番茄師兄 (荔枝角) 好多時行過都見排大隊 .... 當日假期行過,反而有很多位,可以任坐, 有時大圍環境,真是很難理解 ~蕃茄師兄出品出名有水準,出名平靚正, 本來就冇乜嘢可以挑剔,不過當然總有些人,雞蛋裏挑骨頭,呢啲人就唔好講喇 ~鮮滑牛肉沾麵:沾麵的湯底,我選擇了招牌蕃茄濃湯,老實說,在蕃茄師兄一定要點招牌蕃茄湯,真是特色又好味;牛肉份量都很多,也夠滑嫩; 個糖心蛋也很有質素; 麵質Q韌爽彈,掛湯力是一般 ~席間,有朋友問我,湯麵好味還是沾麵好味 .... 其實湯麵有湯麵的特質,沾麵也有沾麵的特性,好難評論話是邊一款比較好吃,總之各有特色 ~本篇完 ~
Dinner @ 💛 番茄師兄 (荔枝角)

本篇完 ~