2022-06-20
✅ #坐忘 📍美食探險👉 - 🔥鰂魚涌日式家庭料理🔥 呢間位於鰂魚涌嘅餐廳主打日式健康蔬食🍚⭐️烹飪注重無添加&味精,多菜少油,深受街坊同附近返工人士歡迎☺️🔥我個日同朋友大概12:00就到,所以唔需要排隊,不過食完之後門口出面即刻大排長龍,bookmark要食呢間餐廳既人就要注意喇😆~餐牌仲寫低每位成年人每天需要幾多蔬菜添,非常貼心💕 🍴 《 #豬軟骨7小時煮定食》$66 慢煮豬軟骨有兩三大塊,燜得超入味&軟熟,係入口即化個種,燜得好腍好入味😋😋軟骨更食得出啖啖嘅骨膠原,每一啖仲有肉汁,肉質肥瘦適中,真係太邪惡了🤤🤤 加上沙律菜同埋一碗蘿蔔湯餐湯,碗蘿蔔湯就麻麻地,無咩味道🥲 總括而言,坐忘絕對喺我會再次到訪嘅餐廳☺️❤️🔥 分數:4/5 - 🏠 坐忘Camper’s
✅ #坐忘
📍美食探險👉