2023-11-17
返工有時好難出去食飯,所以今次同同事決定叫外賣!今次我地叫咗份ALL DAY BREAKFAST!😋 首先,我叫嘅係佢哋嘅豐富早餐A,價錢就係$66,仲有凍檸茶配添!喺鰂魚涌嚟講,我覺得價錢都算OK!💰👍 打開餐盒嗰陣,真心有少少驚喜,見到有果仁同藍莓靚靚咁裝咗喺一個精緻嘅小碟入邊,呢個係我第一次食外賣見到送咁啱口嘅小食,真係覺得好貼心呀!🥗🍇 再嚟就講講主菜啦,我最鐘意食嘅就係嗰啲金黃酥脆嘅魚手指。外皮炸得啱啱好,加上一啲沙律醬,味道真係好好嘅!🐟👌 另外,早餐入面嘅沙律菜都好豐富,令到呢一個早餐(雖然我係喺下晝食嘅)都好似好健康咁。青翠嘅蔬菜、鮮紅嘅番茄,色彩繽紛,食到我心情都好啲。🥬🍅 總括嚟講,Mrs Boss嘅呢份早餐真係留俾我好深嘅印象。唔止營養均衡,味道都好好食。下次有機會,我一定仲會再叫呢間外賣嘅!🔝🙌無論係早餐定係午餐,我都推薦大家試下Mrs Boss嘅ALL DAY BREAKFAST,保證你唔會失望嘅!👏🌟