位置真係比較偏僻,鋪頭亦都比較的式,系街角非常之唔起眼~不過嘢食又真係唔錯嘅 😀 見有好幾款包類都幾有睇頭。下次一定會試流心蛋雞扒 😛 但首先一定要講咗呢個鰻魚多士先。原條鰻魚蛋包厚多士 ❤️ ($53) 評分:8.5/10.有幾多隻蛋嘅份量真係唔肯定,我覺得可能有3-4隻 😍 所以搭得都幾高 👉 向右拉睇吓被雞蛋埋葬嘅鰻魚多士 🤗 睇片都睇得出夠晒嫩滑 😙 鰻魚成條上,冇乜細骨。多士香脆但唔系特別厚 (下午茶的話足夠有餘了) 放上蛋之前多士搽滿咗蒲燒鰻魚醬,所以成塊多士都好入味。其實之前唔覺得蛋同鰻魚有幾夾,但原來又真係可以放埋一齊而互不搶鏡Green Tea Latte (+$15)評分:8.5/10.下午茶時段加少少錢就可以嘢飲任揀。感覺其實幾抵~😎 latte 幾滑,仲加送咗凹咖啡豆形嘅蛋糕仔,有明顯嘅咖啡香,幾有心思 😉 店員服務好貼心,見我杯 matcha latte 到咗好耐先到野食上,話凍晒唔好飲,👍 主動提議幫我沖過杯。😆 今時今日咁嘅服務態度實在太罕有

原條鰻魚蛋包厚多士 ❤️ ($53)
評分:8.5/10.
原條鰻魚蛋包厚多士

Green Tea Latte (+$15)
評分:8.5/10.
Green Tea Latte
原條鰻魚蛋包厚多士