2015-04-14 1155 views
文粉大家好!咁岩拜山過黎呢邊飲茶,雖然門面麻麻地,不過呢度 d 點心不錯。煎堆不太油利,米粉夠鴛UN, 外脆裏面軟軟地!春風得意腸 is ma ma dei. 個函唔知係乜,不過都幾脆~ 小炒 - 豉椒牛肉炒河 牛肉好入味,炒河粉林林地幾好味!個汁好香濃! (唔知有冇MSG tho...!)不過始終係屯門地方,冇位加凳要加張摺凳 and 大排擋硬板凳是常識吧!不過朕 OK! 呢排玩親民! 仲有唔少得, 個芋角真係好味到爆! 好鬼新鮮又好脆口, 最重要就係個芋心, 熱又溶口 好好味~~ 不過成餐飯最爆不得不堤呢個鴛鴦燒賣朕叫既原因係想睇下呢個發財鴛鴦燒賣係乜傢伙誰不知! 原來係豬肚燒賣!!!! 試問朕區區一個缺乏想像力既草民, 又點估倒佢原來係個豬肚...豬肚? 發財? 燒賣?~ 豬肚? 發財???? 媽~~~~~~好亂呀我~~~~之後同呀姐部長吹左兩句水, 佢立即同我換咗佢 變返正常燒賣 文ey for valueness: 7/10
文粉大家好!

煎堆不太油利,米粉夠鴛UN, 外脆裏面軟軟地!

小炒 - 豉椒牛肉炒河
牛肉好入味,炒河粉林林地幾好味!個汁好香濃!
(唔知有冇MSG tho...!)
不過朕 OK! 呢排玩親民!

仲有唔少得, 個芋角真係好味到爆!

好鬼新鮮又好脆口, 最重要就係個芋心, 熱又溶口
好好味~~

不過成餐飯最爆不得不堤呢個鴛鴦燒賣

朕叫既原因係想睇下呢個發財鴛鴦燒賣係乜傢伙

之後同呀姐部長吹左兩句水, 佢立即同我換咗佢

變返正常燒賣
文ey for valueness: 7/10
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
Celebration
Anniversary