📍食過咁多次,大喜屋係性價比最高嘅日式放題,仲成日換新menu,今次入去仲見到自助區除咗有當造嘅蟹肉豆苗,仲有佛跳牆食!刺身就有大路食開嘅三文魚、油甘魚、帶子同赤蝦嗰啲,而家松葉蟹腳都有得食。今期新出咗海膽三色中餅同韓國蟹黃醬之戀,兩款用咗脆餅同好抌本都用咗海膽同蟹膏,好食得嚟打卡又啱!壽司就試咗拖羅、龍蝦沙律大蝦卷、XO醬鵝肝和牛同鰻魚玉子漢堡,就正常發揮。回本之選一定要叫鵝肝多士、燒廣島蠔同帶子,廣島蠔落得夠多生蒜同埋炸蒜,燒得又多汁好好食。凍凍地想暖吓胃,仲有蟹粥、鮑魚飯可以叫,我叫咗壽喜燒牛肉鍋,熱辣辣個底仲有好多菜可以食~ 最後一定要食Häagen-Dazs同埋Movepick雪糕,竟然有五隻味可以揀都幾多。