2022-06-17 40 views
鶏肉サラダ 🐓🥗原本沒有太大期望,只是想食菜。但無想到平凡的紅蒽頭都有surprises:意大利烤雜菜沙律拌香草雞肉。除了有少量的沙律菜之外,我更加鍾意會有唔同種類嘅蔬菜🥬 可以一次過試到不同口味:1 生菜 2 彩椒 3 烤茄子🍆 4 烤翠玉瓜 5 黑橄欖🫒 烤菜蔬本身都好夠味,但如果怕太淡(我夠得ok) 都有黑醋味的沙律醬汁可以點。已所以,係一個幾好嘅食菜經驗。雞肉方面的surprise 是有足夠溫度,打開仲係暖笠笠,有少少油脂滲出嚟😌 香草醬🌿 都唔會太過濃味,加添適量flavour 另外我叫杯熱的honey lemongrass ~ 味道清香,甜度適中,入口舒服😌 不過記得用匙羹攪勻成杯嘢,因為啲蜜糖會沉喺底部。我最後都忍唔住用匙羹食埋啲蜜糖🍯🐻😋張枱唔錯,夠大,可以一邊做嘢💻一邊食嘢🍽
鶏肉サラダ 🐓🥗

張枱唔錯,夠大,可以一邊做嘢💻一邊食嘢🍽

2022-06-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$84 (Tea)