2024-07-26 177 views
暑假同小朋友入去愉景灣 行下,途中去沙灘,見到商場,跟住入內,原來有個溜冰場,應該都兩年冇來過愉景灣, 行咗個圈,見同層哩間食肆價錢最大眾化,咁就入咗去一試。這家食肆似大快x 大x樂 連鎖店咁,喺出面cashier落咗單,畀咗錢,然後等嗌number,稍後侍應生會將食物送到你嘅枱上,自助bar斟水飲。 我哋叫咗小食拼盤兩個(一個係鹵水,一個係炸物, 各$66) ,加 一杯黑糖珍珠奶,五花肉湯麵, 相比炸物拼盤 鹵水拼盤較好食,有豬手 、鹵水蛋 、同埋 雞翼,另外一個 炸物拼盤有香腸、花之丸、 鹽酥雞 。兩大一細 不須加一,二百幾蚊埋單,性價比算唔錯。 侍應生有禮貌同埋helpful,有機會再嚟,值得一試。