2019-01-02
大家好👋🏻👋🏻 #新年快樂2019年第一個工作日,#小秘書 今朝唔夠八點⏰就要開工😴 加上天氣咁凍,要咁人哋早起身,簡直係個大挑戰🤺為咗彌補 #小秘書 #生理時間 嘅不協調🥴 #小秘書 今日要食個豐富早餐嚟補一補🤩 話你知吖... 其真我一向都唔鍾意食 McDonald's 嘅 #早餐,不過我呢個 #外貌協會組員 今次又因為 #麥記 早餐個 #新包裝、同新加嘅 #奶醬🥜🍼(花生醬x煉奶)嚟幫襯😆 #熱香餅 本來配 #奶醬 都夾嘅,不過對我嚟講實在太甜😅 而我就將 #炒蛋 + #豬柳 夾埋落個包一齊食🍔 本來就係 #豬柳蛋漢堡 嘅翻版啦... 但係點解我整得咁難食嘅🤪 成份早餐對我嚟講就只有去薯餅、熱朱古力比較正常👉🏻👈🏻 ... 睇嚟我都係啱食白烚番薯多啲🤣#2019HaveAGoodMorning #balabalaba
... 睇嚟我都係啱食白烚番薯多啲🤣