呢間新派車仔麵店就喺屋企附近,無理由唔去試下,最開心係全部配餸一律$9,連啲餸名都搞笑過人,完全感受到店家嘅風趣幽默。𖦹 四餸幼麵 Hea底牛腩汁 $50牛腩汁一啲都唔hea,同幼麵好夾;萬年滷大腸煮得軟熟,充滿滷水香;清純蘿蔔妹清甜軟腍,索曬啲腩汁;港撐溏心蛋同爽口嘅沙嗲牛柏葉都係必嗌。𖦹 四餸油麵 壯陽番茄濃湯 $55番茄湯鮮甜,能襯托出食材嘅味道,是否能壯陽就不知道了(笑)留待大家幫我試下;豬紅入味,藤原豆卜索湯,醬燒豬頸肉邊位脆口,藤椒煲老藕係最驚喜,食過咁多間車仔麵都無試過有蓮藕。𖦹 糖心皮蛋 $25辣汁極為有料到,廢廢的家弟表示好辣,係一道開胃嘅前菜,皮蛋可以再糖心啲。𖦹 炸一口韭菜餃 $25自家製嘅韭菜餃每隻都肥嘟嘟,咬落係滿滿嘅餡料,如果個皮再薄啲就好。𖦹 凍柚子蜜 +$11𖦹 凍豆漿 +$9

𖦹 四餸幼麵 Hea底牛腩汁 $50

炸一口韭菜餃

𖦹 凍柚子蜜 +$11

𖦹 凍豆漿 +$9
2022-08-17
$100 (Lunch)
糖心皮蛋
炸一口韭菜餃