2019-03-04
係times sqaure睇完戲,又係時候搵餐廳醫肚朋友想食雞煲,原來v point開咗隨變嘅分店,即刻上去試啦!上到去已經坐滿哂,員工安排我地坐吧枱位。原來都幾方便,嗌串燒又可以即刻出比我地。一黎就嗌咗個露荀填肚先,以為會好辣,但都接受到。嗌多個燒牛肉串燒食,加咗孜然粉燒,都唔會un。雞煲我地嗌咗小辣。上到黎都真係幾辣,但比佢麻得幾爽!雞肉都好滑,一路食一路麻住條利中間嗌多咗份雞泡魚乾。哩個真係必叫!好推介!拎黎送酒更加好!燒得好香,最特別係個醬,係有d wasabi味,成件事好夾,十級推介!響鈴好新鮮,唔會淋哂,索哂d醬湯好正!牛栢葉同油麥菜都好掛湯,第一次兩個人食得哂咁多響鈴哩個和牛真係好重牛味,真係有啲接近入口即融嘅感覺。就咁睇啲油脂分佈同顏色係正值得一讚嘅係佢地係用紙飲管,有考慮我地嘅方便,又環保!仲每枱送一包tempo紙巾,service抵讚!
一黎就嗌咗個露荀填肚先,以為會好辣,但都接受到。
嗌多個燒牛肉串燒食,加咗孜然粉燒,都唔會un。
哩個和牛真係好重牛味,真係有啲接近入口即融嘅感覺。
就咁睇啲油脂分佈同顏色係正