2019-01-20 237 views
剛剛開果時食過一次,記憶中係幾好食,於是乎擒日去新城市行就再食一食。今次見個餐牌有不同配搭的set,性價比感覺唔差,心想值得一讚。。。上菜,頭盤沙律、南瓜忌廉湯。沙律醬無撈好,是但啦自己撈都無所謂。但食落d菜有陣雪味。湯就。。。都係咁正正常常。蒜香蜆肉白酒汁意粉,都還可以,有d死咸,但至少佢做到d蒜粉細細粒依付係意粉上面。(我女友話食到蜆肉好多沙,我自己食唔到)塊扒,雖則我叫西冷唔應該expext有肉眼個肉質,但真係太多筋,上下左右都係筋,無影出黎太核突。完全食唔到正常牛扒該有的味道。。。跟餐甜品。。。ok啦,正正常常,凍冰冰水果茶,有水果係裡面但你篤爛野都唔會飲到水果茶味。總結,可能做餐成本問題所以質素差左,剛剛開時我記得係貴d但好食d,我自己寧願選貴d好食d。同樣price range有其他更好選擇
上菜,頭盤沙律、南瓜忌廉湯。

蒜香白酒汁意粉

西冷扒7成

甜品

跟餐甜品。。。ok啦,正正常常,凍冰冰
水果茶

水果茶,有水果係裡面但你篤爛野都唔會飲到水果茶味。

2019-01-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
  • 蒜香蜆肉白酒汁意粉