2011-07-25 165 views
簡單廚房開左好耐我都未食過,今次見有$26學生餐就試下啦。我地去到冇其他人等位,企係門口企左陣都冇人理,咁就自己行入去叫人。有個女待應問一問我地幾位,之後就木口木面叫返我地出去等,友人話呢個女待應一向都係咁,毫無服務態度可言。其實如果佢忙既話都算啦,但我見到係佢自己手腳好慢,行步路都慢過人,慢吞吞咁。落單個時,因為係學生餐所以要出示學生證。其實呢件事係正常到不得了既,但係個女待應好似差人查牌咁!真係叫左個黑椒牛肉鐵板撈飯,等左ok耐,朋友既雞扒石窩飯就好快到。石窩飯好夠熱!不過份量唔大,唔知係咪因為學生既關係啦。鐵板撈飯就好普通,不過唔係黑椒牛肉,係黑椒汁牛肉囉!唔知係唔係我睇錯menu啦。總之兩個飯都係好普通既!野飲係七喜,嘩杯野多冰到呀!本身個杯已經細,我諗一罐七喜可以倒到三至四杯!幾啖都冇埋!其實$26既話係幾抵食既,如果要我比返正價就一定no way,而且服務態度同效率有待改善!
簡單廚房開左好耐我都未食過,今次見有$26學生餐就試下啦。

石窩飯好夠熱!不過份量唔大,唔知係咪因為學生既關係啦。
鐵板撈飯就好普通,不過唔係黑椒牛肉,係黑椒汁牛肉囉
!唔知係唔係我睇錯menu啦。
總之兩個飯都係好普通既!

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)