2004-09-07 12 views
星期五晚大約九點半去到, 有3, 4檯客, 老闆一腳踢忙到飛起. 由於之前已有所聞, 所以服務同環境方面都有晒心理準備. 雖然乜都要等, 但老闆好有禮貌, 而且有晒心理準備之下, 都覺得ok. 不過環境呢, 佢既冷氣真係好唔掂, 有兩個人來到坐低唔夠一分鐘即走. 用黎裝食物既碟, 隻隻都係濕既......食物方面, 唔知係咪太夜, 想叫既好幾樣野都無. 水準方面幾失望, 除左大蒜之外, 無一樣野係香口既, 有d仲唔係好夠熱添. 我諗佢真係太多野要兼顧喇, 連睇火都可能做唔好既情況之下, 真係好難想像點樣可以保持食物水準. 價錢平, 老闆既誠意可嘉, 但最終都係要d野好食, 希望我今次既經驗係例外啦.