2023-04-28
黄埔真係好多食店,係附近返工既我真係不愁冇野食😂係德民街又發現到一間新店🤩係泰國小食外賣店,餐牌主打泰國串燒🍡街頭小食🥓鬼汁(泰式粿粉)泰式魚肚羹、泰式飲品等。。。睇吓我點咗乜?唐人街魚肚羮$60泰北豬肉腸$15脆皮燒腩肉串$18泰式牛肉串$18曼谷街頭燒賣$20龍眼冰$20真心推薦魚肚羮好足料,除了軟淋魚肚仲有雞翼、魚蛋、菇類,芫荽,豬紅等。喜歡吃濃郁味道哩個好啱食😋串燒都燒得好惹味,有辣椒粉,花生沙爹醬,泰式辣醬自由選擇,外賣包裝調味粉都有沙糖,配豬腩肉又幾好味😋仲有個泰式燒賣好足料,面上有炸蒜🧄裡面吃落好似有蝦米仔乾味道,夠特色又好味🤤全部即叫即整好新鮮🤩等都值得既😛等外賣同老闆傾計😁先知原來全店員工都係地道泰國人👍👍哩間泰國人開設的小食店,真係好正宗泰國風味,值得來幫襯🥰
睇吓我點咗乜?
唐人街魚肚羮$60