2023-05-20 660 views
試新嘢!今次朋友喺澳洲返嚟,難得齊人開飯,我哋包咗間房。房間好闊落,啲嘢好新淨。食物質素同埋都有驚喜。值得推介。我最鍾意佢個胡椒豬肚湯,啖湯好濃,好香。豬肚夠爽,胡椒味適中,好暖胃。冰鎮南非鮑伴糖心蛋 - 滷水味伴隨有輕微清酒香氣,夏天食非常清新!章紅魚三食 - 刺身、雞湯灼、酥炸腩骨。魚夠新鮮,三種都好食。個人比較鍾意酥炸腩骨送啤酒一流👍荔枝脆蝦球 -造型好Ig able🤣 熱辣辣上碟,外脆內爽,正。糯米釀雞翼,手工菜,唔係度度有✌🏻紅燒三層肉,啲肉真係好肥,鍾意食肥肉嘅啱晒。雖然唔膩,但人多叫比較好。鮑魚雞粒石鍋飯,炒飯粒粒分明,石鍋上有飯焦,又香又脆。

糯米釀雞翼,手工菜,唔係度度有✌🏻

鮑魚雞粒石鍋飯,炒飯粒粒分明,石鍋上有飯焦,又香又脆。
胡椒豬肚湯
糯米釀雞翼
紅燒三層肉
鮑魚雞粒石鍋飯
2023-05-19
$500 (Dinner)
胡椒豬肚湯
冰鎮鮑魚伴溏心蛋