2021-03-06 122 views
終於星期五放工☺️又咁啱約咗個老朋友食飯咁就諗住搵間氣氛好啲嘅餐廳傾吓計,佢推介推介左呢間layback cafe嘩幾好食喎🤪咁我咪想試吓囉冇乜所謂,佢有分室外同室內嘅位子因為今日嘅落雨所以就坐咗室內😛但係都幾多人所以一定要book位先去☺️而家個Menu都幾簡單有主食小食,意粉,飯,pizza等等!都算一應俱全😛而我哋就叫咗三款嘢食第一款就係芝士忌廉蘑菇釀雞翼☺️佢雞翼裏面釀咗芝士同蘑菇🤪口感十足味道都唔錯,雞翼都煎得非常脆口同嫩滑☺️好快就清晒四隻雞翼第二款嚟嘅就係三文魚蟹子卡邦尼意粉,一睇個賣相已經覺得好吸引☺️佢個三文魚係好用心整多一朵花咁樣🤣跟住蟹子份量亦都非常多☺️☺️最大吸引之處係佢意粉非常creamy我喜出望外最後一份就係南瓜天婦羅意大利飯☺️☺️佢意大利飯烹調嘅方式幾出眾,天婦羅亦都十分香脆又唔會太油膩,性價比好高嘅意大利飯推介各位如果想靜靜地傾吓計可以嚟呢度☺️相信坐室外氣氛會更加好