傳說中好好食 鰂魚涌返工冇人唔食既餐廳🤣 午市係超多人的 所以我地決定去食晚餐 夜晚7點左右去到 好好彩咁啱有人走 唔洗等位🥳 / 豬軟骨咖哩烏冬 🌟$74🌟佢地既豬軟骨經過7小時既烹調 係我食過最淋既豬軟骨🤤 仲要全部都大大舊 同埋軟骨位煮到膠狀 入口即溶 好入味好正! 烏冬亦都好煙韌彈牙☺️ 咖哩係日式咖喱 甜甜地 亦都好掛湯 不過唔算好濃味~ 另外佢都會有好多蔬菜喺入面 索晒啲咖喱汁好好味😋/ 黑芝麻牛肋野菜咖喱飯 🌟$65🌟平時好少食黑芝麻咖喱 今次就嗌黎試試~ 雖然個樣睇落麻麻地 但食落黑芝麻味好香 有少少似芝麻糊咁 配飯食感覺好新奇🤣 牛肋肉亦有好多舊 煮得好淋身好入味✅🔻整體黎講豬軟骨真係好出色 一定要嚟試下👍🏻 不過店舖比較細 唔係太多座位 所以想食嘅可能要平日早少少黎~

/ 豬軟骨咖哩烏冬 🌟$74🌟

/ 黑芝麻牛肋野菜咖喱飯 🌟$65🌟