2020-10-05 178 views
喺連登成日都睇到人講嘉寶漢堡,講到又好食又唔貴,仲要係黃店添!咁我梗係要去懲罰下佢啦😏漢堡包係即叫即做,所以等咗大概15分鐘先有得食😋 漢堡包好足料,有牛肉、烤菇、芝士、烤洋蔥、生菜、蕃茄😍烤菇好Juicy,一路食會一路滴啲汁出嚟😂 雖然食得有啲「呢hea」,但係牛肉熟度岩岩好,唔會死實實,加埋我最鍾意嘅烤洋蔥同芝士,好夾好好食🤩我哋仲加咗薯條同汽水,有一點想建議一下,因為薯條比漢堡包早嚟好多,我哋食左七成薯條,漢堡包先至嚟到,如果係上菜嘅時候兩樣嘢唔好相隔咁耐會比較好,寧願薯條遲啲嚟,可以一啖包一啖薯條咁食會再滿足啲☺️

烤菇芝士牛堡

烤菇芝士牛堡