今日約左朋友食Lunch.. 諗起好耐無食Toast box 好懷念呢度既奶茶所以就黎左!我地大約下午1:15黎到 lunch time時間都幾多人 好彩位置夠多 唔使等就有位坐平時去toast box最鐘意食佢既吐司+奶茶+班蘭蛋糕, 但今日黎食正餐想食飽d 所以叫左個飯套餐~南洋&全日套餐有飯同粉麵選擇娘惹米線套餐 $47望落以為會辣 但原來只係酸酸甜甜 配幼身米線 好開胃小魚椰漿飯配雞翼套餐 $49雞翼炸得香脆.. 有少少油膩.. 椰漿飯既椰汁味唔算太突出旁邊仲有一堆辣油.. 因為我唔食辣, 所以有好多沾到辣汁既飯我都食唔到....放面既蛋無作用, 無味... 反而配菜花生粒同魚仔要黎拌飯幾岩食咖喱雞配印度飛餅套餐 $50我地後來發現原來呢個咖喱雞餐可以選配印度薄餅或者厚吐司既~不過係度食印度薄餅都幾得意~!塊薄餅望落以為好細塊.. 其實只係因為摺埋左 食落就會覺得夠食咖喱微微辣, 無平時既咖喱咁油膩! 唔會有層油浮左係面, 讚!可惜薯仔唔夠淋~ 不過都好入味厚吐司配煉奶 $15第一次發現原來呢度既食物係可以散叫既..哈哈哈, 平時都係叫套餐所以我地3個女仔叫多左個吐司shar

1977 views
小魚椰漿飯配雞翼套餐 $49
雞翼炸得香脆.. 有少少油膩.. 椰漿飯既椰汁味唔算太突出
咖喱雞配印度飛餅套餐
咖喱雞配印度飛餅套餐 $50
我地後來發現原來呢個咖喱雞餐可以選配印度薄餅或者厚吐司既~
不過係度食印度薄餅都幾得意~!
塊薄餅望落以為好細塊.. 其實只係因為摺埋左
食落就會覺得夠食
可惜薯仔唔夠淋~ 不過都好入味
煉奶厚吐司
厚吐司配煉奶 $15
所以我地3個女仔叫多左個吐司share食~~
可惜味道同平時食既吐司餐實在差太遠啦...
無論望落去定食落去都無乜煉奶味.. 好似一份好普通自己係屋企都整到既吐司.. 令人失望

總括:
平時食吐司餐仲飽過今日食飯餐..  下次黎一定只會叫返佢既吐司餐 好味又夠飽
2015-04-20
$55 (Lunch)
咖喱雞配印度飛餅套餐
  • 奶茶