2012-01-25
呢間酒樓簡直不知所謂!新開張唔夠兩個月我地去食第一次,上錯幾個菜,尚幸係菜色可以, 而且上錯菜都只係個人錯失, 算!一個月後第二次去食, 由8點半食第一道菜之後, 幾乎每隔半小時先黎另一個菜!本來已經冇下次, 但因為過年難訂位, 加上投訴後經理親口答應過年時一定會改善, 只好再次訂位....今日大年初一, 每個菜平均一樣要等超過半個鐘, 兩個鐘黎三道菜!! 我地都忍住, 點知炸子雞凍,翅又凍又腥, 翅之後居然上點心....食完點心已經有人拿生果同水餃黎!!! 我地仲有幾個菜未黎(魚, 鵝掌, 發財好事), 居然同我地上單尾!!! 大年初一食餐飯食到菜涼人餓, 真係咁大個人第一次!! 我地見到水餃忍唔住叫埋單, 經理居然連check下我地食左咩未食咩都唔做就黎收我地錢!!! 上唔切菜可能係廚房既錯, 客人發哂脾氣仲黎亂收錢, 咩酒樓? 咩經理? 咩集團? 出品幾ok都假, 以後一定冇幫襯!!
呢間酒樓簡直不知所謂!