2022-04-09 297 views
🍨加納單品朱古力set🤎Fresh Cocoa Juice店員推薦最先賞試味道像石榴汁帶點可可香味酸酸甜甜 清新解膩🤎加納朱古力奶唔甜 但好香滑的朱古力奶可可味亦頗突出平日有時飲完普遍的朱古力奶會覺得嘴巴裡酸酸澀澀 鞋鞋地咁但呢杯飲完之後唔會朱古力同奶嘅比例好適中杯底亦都無沉澱的朱古力粉/團🤎85%加納黑朱古力雪葩雪葩低甜帶香濃可可味苦澀度不會太高易入口又滿足私心最愛85-90%的黑朱古力🤎95%加納朱古力shot考驗度最高的一道濃度超高的朱古力shot緊隨嘅苦澀度亦都係最重嘅店員表示如果覺得太苦可以要求加糖但我唔需要加😎*・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・*上次入西貢時意外發現呢間自製雪糕&咖啡店念念不忘前排放假又去下西貢雖然仲有好多舖頭未去過但點都要排一個二訪行程去呢到第一次去完之黎就見到佢地嘅ig出左一樣令到我好傷心點解佢唔早啲啲出嘅限量set今次再去 都無諗住自己會有緣試到點知就見到個menu大大個寫住「加納單品朱古力set」簡直係食神個肥妹護士搵到間賴尿牛丸咁興奮係佢啦!!!!!
🍨加納單品朱古力set

前排放假又去下西貢
雖然仲有好多舖頭未去過
但點都要排一個二訪行程去呢到

今次再去 都無諗住自己會有緣試到
點知就見到個menu大大個寫住「加納單品朱古力set」
簡直係食神個肥妹護士搵到間賴尿牛丸咁興奮
係佢啦!!!!!