2019-11-14 8 views
今日我去咗呢度食晚餐 門口見到佢係主打烏冬 我咁啱又想食 所以就入咗去 我哋兩個人叫咗兩碗烏冬 分別係黑松露海鮮忌廉烏冬同埋豚肉骨叉燒烏冬 我想講佢個黑松露烏冬係好大碗 一個女仔我就食唔晒 佢上邊有好多黑松露 黑松露味道非常之香 佢裏面嘅烏冬分別有帶子同埋三文魚 咁佢啲烏冬係稻庭烏冬 雖然佢冇寫喺個餐牌上邊 但係一食同埋一望就知道 因為佢啲烏冬係扁身同埋好煙銀 佢個豚肉叉燒烏冬裏邊 仲有隻糖心蛋真係一流呀分量亦都唔小 雖然冇黑松露嗰個咁大 但係都足夠一個男仔嘅份量 而且叉燒嘅肥瘦啱啱好 小食我哋就叫咗個芥末八爪魚 我覺得30幾蚊來講係好抵 因為佢都有幾多嘢飲 佢有我最鍾意嘅波子汽水 同埋佢仲有啲特色飲品 我哋就叫咗個鹹檸七 依家香港都已經唔多地方有佢呢度仲要好近時代廣場所以好方便下次一定會再嚟
佢呢度仲要好近時代廣場所以好方便下次一定會再嚟