2018-03-21
今日係大角咀體育館做完運動,朋友即興約食dinner,講起食野立刻覺得肚餓😻吃貨立即上open rice睇下大角咀有咩好介紹,見到金船長,膽粗粗之制就走左入去😂。晚飯時間入到去,岩岩好得反一張枱,好好彩唔洗等位,坐位都尚算闊落,唔會話覺得好有壓迫感,侍應服務亦都好有禮貌。咩都想食下,所以點左黑松露芝士夾心薄餅 卡邦尼芝士帆立貝煙肉天使麵 美國肉眼牛扒(12安士) 薄荷朱古力咖啡 橙汁什飲 心太軟朱古力布甸 金船長朱古力味梳乎厘🙊薄餅配埋提子汁食真係冇得彈 一 正!吾會太「漏」,開頭仲有d擔心呢個問題。天使麵份量都相當十足!牛扒反而多左小小肥肉🤔侍應亦好細心等我地食到咁上下就上第二樣菜。甜品更值得一試!朱古力梳乎厘好滑 軟棉棉 「動L」😂朱古力味適中 唔會太淡亦唔會太濃 而心太軟上面有個雲呢拿雪糕 兩樣配埋一樣食 入口暖暖的 感覺唔會太凍同太熱 介開心太軟 濃濃既朱古力醬慢慢流出黎 好香好好食!飲品不過不失,都ok!餐廳亦會提供薄荷水,清清口腔,品嚐第二道美食👍🏻好貼心!環境亦乾淨舒服的,唯獨廁所比較迫左小小,可能吃貨太肥🤣我 會 再 來 的 ! 等 我 ! 💕👍🏻
我 會 再 來 的 ! 等 我 ! 💕👍🏻