2008-08-04
因為上次食既酸辣米線實在太正﹐所以特登黎呢度諗住試下唔同既米線。黎到都有好多人等緊位啦﹐不過可能我地2個人﹐所以好快就有位喇﹗我地個位都幾迫下.. 坐得好唔舒服﹐但算啦﹐野食先係重點﹗因為咩都想試既關係﹐所以同男友嗌左個套餐兩份﹐要左酸辣.. 望到對面食果碗真係好大碗呀﹐有齊距所有可以俾人揀既送。有豬肉牛肉雞肉腩肉牛丸墨丸魚蛋火腿竹笙豆腐卜腐皮黑柏葉豬潤酸菜炸醬.. 總知就有好多野﹐一次過滿足晒呀﹗但食完第一啖就有D失望喇﹐因為D肉好鞋呀.. 腩肉又無咩味道.. 黑柏葉鞋得誇張.. 煮得過火左啦﹗個湯底就偏酸﹐麻麻地啦.. 辣D會更好。最好味係竹笙﹐炸醬同埋D酸菜.. 距杯凍檸茶都好好飲呀﹗之後嗌多左個細既土匪雞翼﹐UM﹐我會覺得唔試都無咩所謂﹐因為唔係特別好食﹐同埋外面燶左D.. 仲有D阿姐感覺上都幾寸.. 整體感覺一般﹐都係比較鐘意雲南桂林果邊既酸辣米線多D﹗