🍝帶子.車厘茄.蒜片.墨汁意粉💵98🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀餐廳以巨大型既白色碟上菜,頭大嚇親😂,不過餐廳善用大碟既空間,係空白位置曬上黑胡椒粒做點綴~意粉麵質適中,不過軟亦不過硬,意粉染上滿滿既墨汁,慢慢散出墨汁味,配上切薄既蒜片同車厘茄,除左增加口感,亦有淡淡既蒜片味,而帶子則偏鹹帶爽口,配偏淡味既意粉,做返個balance,食完記得要照鏡抹咀🤣🤣☕️Piccolo💵38🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 拉花拉得好,岩晒鍾意打卡既你📸,開頭有淡淡既奶香味,後隨有咖啡既甘味同微酸係口中徘徊🤪凍左飲,奶味就偏重返少少🤏🏻🥞梳乎厘班㦸.意大利低脂雪糕💵88🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 頭大見到低脂雪糕,可以比個藉口自己食甜品,感覺唔會肥😂雪糕有得揀曲奇定朱古力味,頭大揀左曲奇雪糕~同樣餐廳以巨大型既白色碟上菜,曬上糖霜做點綴,加上用朱古力醬擠既笑哈哈,增加視覺效果🤪,低脂意大利雪糕,偏甜甜帶重奶味,入口即溶,有2舊pancake 味道偏重蛋味,外面乾左啲,入面可以再鬆軟啲更好👍🏻🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼☀️整體而言,餐廳既設計較吸引頭大,餐廳以黑白風格為主,地板以黑白色階磚配黑白色牆壁,牆壁上半為白色配上有格調既黑白色燈💡

🍝帶子.車厘茄.蒜片.墨汁意粉💵98
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

☕️Piccolo💵38
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

🥞梳乎厘班㦸.意大利低脂雪糕💵88
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
☀️整體而言,餐廳既設計較吸引頭大,餐廳以黑白風格為主,地板以黑白色階磚配黑白色牆壁,牆壁上半為白色配上有格調既黑白色燈💡,中間有行打橫既鏡,🤣可以比客人低調咁整理儀容,下半為黑色,而枱為黑白色水墨設計,配高椅,適合一人或二人用餐,有種chill既感覺,唔會被繁忙既世界牽住~