2024-06-25 406 views
返工咁辛苦,大家覺得要點樣慰勞自己呢?就係叫一個好食嘅外賣啦今次我叫咗之前都叫過好好食嘅外賣,就係火將軍外賣專門店。我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐飲體驗。黑糖醬油雞髀煎蛋飯份量剛剛好,味道方面,雞髀有濃濃嘅黑糖味亦都有醬油嘅鹹味,調味做得相當好,雞髀亦相當入味,配上煎蛋,這個配搭非常之好。10分開胃,下飯一流。雖然係滷水的煮法,亦唔會整到太鹹,另外亦唔係好油,對身體負擔不大。桂花烏龍冷泡茶外送$60嚟講,竟然包含動的冷泡茶,真的10分驚喜,桂花烏龍味香濃,份量亦不少,值得一試。付款方法:信用卡人均消費:$60改善方案:如果有啲配菜,例如蔬菜類嘅食物會更加好。下次希望試吓瑞士汁煮厚切豬扒煎蛋飯配鮮檸檬慧米水
我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐飲體驗。

黑糖醬油雞髀煎蛋飯

桂花烏龍冷泡茶

付款方法:信用卡
人均消費:$60

改善方案:如果有啲配菜,例如蔬菜類嘅食物會更加好。

下次希望試吓瑞士汁煮厚切豬扒煎蛋飯配鮮檸檬慧米水
Delivery