2016-01-12 381 views
剩返兩分鐘就遲到買唔到三文治,唔夠時間買早餐啊,路過是但買個炒麵就最快啦。見咁耐無食過大發既炒麵,試試啦!炒莜麵走菜,我都話唔要菜咯,講左兩次呀!點解大陸人硬係唔聽人講野架啫?又要掉,好浪費!個莜麵真係幾油吓,食完咀脣立立令又反晒光,潤脣膏都慳埋!莜麵口感一流啊,麵條滑滑的,趙落勁有咬口又嚥韌,豉油味道清香剛剛好,可以無幼麵咁索汁。個莜麵真係幾油吓,食完咀脣立立令又反晒光,潤脣膏都慳埋!莜麵口感一流啊,麵條滑滑的,趙落勁有咬口又嚥韌,豉油味道清香剛剛好,可以無幼麵咁索汁。後遺症,勁頸渴。炒麵走菜,今次質數高水準,夠乾身夠嚥韌,無過咸無發賬噃,好食好食,可預不可求。麵質還可接受,雖然輕微腍左少少,不過都幾乾爽,豉油味香濃,滿意。如果有辣椒仔或咖哩汁調下味,就可以 balance 返,仲好好食又無咁乾添!超濃豉油味道,濃而不濁,好味好味,麵又乾爽又嚥韌,撈埋甜醬辣醬真係欲罷不能了!但乾哽好難頂,飲啖 7-11 買既過期鮮奶濕濕口就繼續衝刺,一條麵都無剩,太好食喇。鮮奶過左一日啫,無事既,過期鮮奶飲完活潑好動、精力充沛!簡直係米芝連炒麵,好食到不得了!但副作用強勁,炒麵想渴死我咩!整個朝早要

鮮奶過左一日啫,無事既,過期鮮奶飲完活潑好動、精力充沛!簡直係米芝連炒麵,好食到不得了!但副作用強勁,炒麵想渴死我咩!整個朝早要不停灌水啊!

幾年前仲係 HKD5 蚊包,依家要 HKD7 蚊包,加幅達 40% 呀!我份人工五年都升唔到 10% 呢!黑面肥姐繼續係度助陣,依舊一臉唔憂做既表情同態度,可能又熱又忙到燥掛,唧都唔笑,笑下啦。殷勤、開心點好麻?可能對住班強國阿嬸員工嘔晒血!
炒莜麵走菜
炒莜麵走菜
2015-12-30
TakeAway
$10 (Breakfast)
  • 豉油皇炒莜麵
  • 豉油皇炒麵