2024-01-19
🏅涼伴雞絲鵝腸下午時間係度食,完全無擇錯,多得有同事介紹,大家都無所謂情況下就試一試,我地今餐都好豐富,食咗好多點心,呢度既點心都好吸引好出色,就好似呢一碟涼伴雞絲鵝腸,咁樣搭出一個點心都好特別,雞絲好嫩滑,鵝腸又好食,兩樣都好夾好鮮美🏅鮮蝦腐皮卷今次食得好開心,最重要係上司心情好,佢好我地就好,呢個鮮蝦腐皮卷上司好鐘意,酥脆香脆既口感,仲有蝦係度,好有鮮蝦味🏅酒香豬潤燒賣呢個點心既酒香味好濃郁,食到我地一啖接一啖,豬潤燒賣都做到好有酒香,令人一種豐富既滿足感 🏅烤椒桂花蚌用烤椒製作出桂花蚌,口感與味道樣樣齊,散發陣陣飄香,變得好有風味🏅香煎蘿蔔糕呢份香煎蘿蔔糕煎得好靚,滿滿蘿蔔味道仲帶有一份油香,點一些甜醬更加好食🏅水晶鮮蝦餃佢既皮好透,鮮蝦好滑好有鮮味,整個餃都包得好靚,花上唔小心思
🏅鮮蝦腐皮卷
🏅酒香豬潤燒賣