2019-04-04 118 views
飲茶多了一個新地方了😙上水彩園廣場裝修後多了很多新餐廳,多了餐廳選擇!今晚就簡了這間"譽小館",主要吃點心... 店內的燈光猛,樓底高。爸爸媽媽也一致認為這裡的點心用料不錯,而且店員很有禮貌,比起酒樓他們更喜歡這裡💗這晚是點心之夜🤟🏽每次食點心我都一定會點蝦餃和燒賣,呢2樣野無係可能唔叫的😂燒賣大大粒又多肉蝦餃脹卜卜,入面唔係得一隻蝦係有幾隻蝦係入面🤤🤤仲好彈呀~~鮮菰魚肚蒸雞 $26魚肚咬落好多汁,好軟綿綿...仲有2粒紅棗係上面😍感覺很養生😌流心奶黃包 $19可能我得左一陣先食,食既時候唔係流曬出黎..都有點點流心既影響呀~~麵包很鬆軟😌順德雙皮奶 $28食飽飽後就叫左每人一碗雙皮奶,用了蒸籠送上來,熱辣辣的~食落很滑
飲茶多了一個新地方了😙

店內的燈光猛,樓底高。

這晚是點心之夜🤟🏽

每次食點心我都一定會點蝦餃和燒賣,呢2樣野無係可能唔叫的😂