2008-08-05 568 views
無論係響屋企定係浸會 我都日日食燒味咁濟。睇黎我真係燒味愛好者 定係局限之中極大化而已?今日好多freshmen 哈哈 整返個叉雞飯先(鳴謝笑書教我打個叉字)今日整左d肥叉黎食 雞又係脾位 理得你係咪雪雞有咁既待遇已經值得開心 起碼唔係頭頭尾尾叉燒好似硬淨左d 雞就斬得幾散下蜜汁都好似唔多夠...同埋咸左dd!!但17蚊 仲想點??? 一分錢一分貨仔呀嗎。有錢的話 不如坐的出去食吧。但d飯底係唔錯既 至少比其他兩個can!叫左食到係一粒飯 唔係一舊飯。求神唔好比呢度既燒味水準下滑 otherwise我真係要日日帶飯食!!但都希望下次寫食評唔係寫燒味....p.s. 希望freshmen們 生活愉快 飲食健康哈哈突然做左openrice焦點食家 真係受寵若驚 希望我低水平既文字同乏味既食評 唔會悶親各位。
無論係響屋企定係浸會 我都日日食燒味咁濟。
睇黎我真係燒味愛好者 定係局限之中極大化而已?
今日整左d肥叉黎食 雞又係脾位 理得你係咪雪雞
有咁既待遇已經值得開心 起碼唔係頭頭尾尾
叉燒好似硬淨左d 雞就斬得幾散下
蜜汁都好似唔多夠...同埋咸左dd!!

但都希望下次寫食評唔係寫燒味....
p.s. 希望freshmen們 生活愉快 飲食健康哈哈
叉雞飯