2017-04-10 808 views
約咗朋友去行山,行山前先去食個早餐,佢約我去呢間餐廳,聽說係美心集團餐廳,餐廳在屋邨平台,尖頂紅磚幾形格,入內淺木色為主,加好多樹葉裝飾對應番主題,座位唔迫!環境唔錯!早餐好爆場,我哋要等5分鐘先入到,早餐有台式/西式,已經食怕咗西式早餐!所以叫台式B1($32)台式肉燥蘿蔔榚:好有趣地挖洞放肉汁,味道鹹香豉油味,蘿蔔榚滑身,有蘿蔔味但無蘿蔔絲!香菇肉燥湯新竹米粉:米粉好幼滑,唔嚡口,肉燥汁鹹香豉油味!撈埋米粉湯好濃,味道鹹香!幾好味!熱蜂蜜紅茶:紙杯上(朋友奶茶係膠杯)夠熱好甜,好似飲緊台灣嘅黑糖茶!okB8($32)朋友食煎雙蛋+豬仔包:香菇肉燥湯新竹米粉:熱奶茶:B15($32)朋友食沙嗲牛肉煎蛋湯即食麵:特色腸+豬仔包:熱奶茶:食物其實唔錯,但服務好亂,店員姨姨好忙,人手唔多夠,食物好快到,但水吧出飲品好慢,每次出一款飲料,等極都唔見我嗰杯紅茶,問兩個店員都應咗,之後繼續唔見,最後係一個店員托住一盤飲料送到!呢度嘅店員無乜時間應人!只能等佢哋做到嘅時候就做!食物ok,但服務好亂

B1($32)

B15($32)朋友食
沙嗲牛肉煎蛋湯即食麵:

特色腸+豬仔包:

熱奶茶:

食物ok,但服務好亂
2017-04-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$32 (Breakfast)