2023-09-05 35 views
呢間燒肉店除咗燒肉之外仲有新鮮活魚刺身,佐酒小食,座位大部分都係卡位,樓上雅座方便大班人一齊慶祝生日🎂❤️牛石攪緊周年慶,每枱食客都可以轉幸運大輪盤有不同嘅奬品試吓大家手氣😊❣️澳洲龍蝦刺身+湯兩食$338~我地加$50改左做龍蝦粥,鮮甜美味😋 刺身上枱時龍蝦仲生猛,蝦肉彈牙,肉質脆嫩❤️👍🍱2人會席套餐$868~前菜❣️蟹子沙律~刺身三款兩切❣️三文魚,劍魚腩,油甘魚~燒肉*四款😋❣️日本和牛西冷 A4❣️ 頂級牛小排❣️牛舌心❣️日本黑豚西冷~今日式炒雜菜~鰻魚炒飯~甜品❣️忌廉小泡芙 🔥四款燒肉四款不同口感,和牛西冷入口即溶超邪惡🤤😋幸運輪我地中到石垣貝,雖然今次轉吾到大奬一樣甘開心,呢度嘅店員主動有禮,服務態度好,坐得舒服,價錢合理

🍱2人會席套餐$868
~前菜
❣️蟹子沙律
刺身三款兩切
❣️三文魚,劍魚腩,油甘魚
~燒肉*四款😋
~今日式炒雜菜
~鰻魚炒飯
甜品
❣️忌廉小泡芙

🔥四款燒肉四款不同口感,和牛西冷入口即溶超邪惡🤤😋

2023-08-29
Type of Meal