2017-04-09 448 views
近排好多朋友約我去銅鑼灣,係Openrice睇嘢食嘅時候,見到原來係銅鑼灣都有Master Kama!上次係旺角食過好食,相信銅鑼灣店都會唔錯!餐廳門口佈置好靚,企係到影相好靚雖然餐廳個名有d唔同,但食物款式同旺角店一樣 又係好多以龍蝦為題既菜式!相信兩間係姐妹店真係要食kama幾次先可以試曬咁多款龍蝦菜式今次叫左龍蝦玉子燒做小食!一切落去成粒龍蝦跌左出來,好足料!而且蛋食進口係甜甜的!另外叫左個龍蝦包,kama既龍蝦包真係無得輸!包包外脆內軟,再點埋kama既白色奶汁!好食到無朋友麵包同朋友兩個人一齊share,依個包真係好抵食!上面既龍蝦好大好足料!如果餐廳有地鋪專賣龍蝦包都一定有人大排長龍買另外怕唔夠飽,叫多左個虎蝦扁意粉!其實除左龍蝦菜式外,餐廳的意粉也做得不錯,很有咬口!感覺食物品質同旺角店差不多,不過個人覺得銅鑼灣店坐得較舒服!
雖然餐廳個名有d唔同,但食物款式同旺角店一樣
又係好多以龍蝦為題既菜式!相信兩間係姐妹店
真係要食kama幾次先可以試曬咁多款龍蝦菜式
今次叫左龍蝦玉子燒做小食!
龍蝦玉子燒
一切落去成粒龍蝦跌左出來,好足料!而且蛋食進口係甜甜的!

2017-04-07
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$280 (Dinner)
龍蝦玉子燒