2023-07-20
😼話說前幾日同個friend搵野食😸係九龍城玩篤波,之後係App搵到一間食日本野,呢度既環境好日本😹好似真係去左日本既餐廳咁,而呢度既主題係食海鮮😻門口睇到好多活既海鮮😻睇落好壯觀😻仲企左係門口度睇幾分鐘😽活龍蝦好搶眼,見到佢地好生猛,郁得好勁,仲要隻隻都咁大隻隻!!——————————————————————😉海膽杯😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻唸住求求其其既心態之下入來試試,原來係好好食,呢度既每一份料理都係即叫即做,海膽好鮮甜,色澤鮮艷,質素係屬於高等既新鮮級數!😉磯煮鮑魚😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻點單之後都來得好快,逐碟逐碟送上枱,時間都捕捉到剛剛好,食起上來鮮味十足,略帶一點甜味,食得好開胃,呢款小食真係唔錯!😉龍蝦刺身😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻龍蝦超級新鮮,真係即叫即做,CP值好高,擺得好靚,好細心咁已經分齊晒刺身比我地,非常之清甜,好食到停唔到口,邊食邊讚!😉魷魚海膽壽司,赤身壽司,海螺壽司😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻呢一碟上有三種不同既壽司,三種除左新鮮之外,飯量亦都唔失禮,我地最後都食到好飽好滿足,今餐食得好豐富,豪華既一餐!
—————————————————————— 😉海膽杯😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
唸住求求其其既心態之下入來試試,原來係好好食,呢度既每一份料理都係即叫即做,海膽好鮮甜,色澤鮮艷,質素係屬於高等既新鮮級數! 😉磯煮鮑魚😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
點單之後都來得好快,逐碟逐碟送上枱,時間都捕捉到剛剛好,食起上來鮮味十足,略帶一點甜味,食得好開胃,呢款小食真係唔錯! 😉龍蝦 刺身😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
龍蝦超級新鮮,真係即叫即做,CP值好高,擺得好靚,好細心咁已經分齊晒刺身比我地,非常之清甜,好食到停唔到口,邊食邊讚! 😉魷魚海膽 壽司,赤身壽司,海螺壽司😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻