2021-08-13
同老公慶祝生日 佢鍾意食西餐,又鍾意食海鮮 🦞search之下揀咗奧海城the point kitchen book咗龍蝦set dinner 二人餐 地方當然就腳,奧海城 環境亦好舒服 😌西餐格局 服務當然不錯啦 龍蝦龍蝦由頭帶到落尾 頭盤-鮮蝦牛油果芒果蕃茄沙沙 ,好有夏天嘅氣息 !用料新鮮 ,作為頭盤好開胃 ,我哋特別鍾意飲龍蝦湯 ,濃稠適中好有龍蝦香味☺️☺️仲有龍蝦肉添好有驚喜呀 🥳🥳原隻新鮮波士頓龍蝦海鮮煲配扁意粉🍝係用新鮮龍蝦㗎 !真係估唔到 🤩🤩龍蝦鮮甜彈牙 而且仲好大隻㖭😛扁意粉軟硬適中,而且份量好多 🥰火候剛剛好,加上其他新鮮配菜,香料別有一番風味 ,一定足夠兩個人share 跟埋青蘋果梳打,非常之友夏天嘅氣息呀 鍾意食龍蝦嘅真係唔好放過!由頭龍蝦到尾好滿足呀😍😍而且價錢超值老公request下星期再食一次,會唔會太過分呢😛😛
book咗龍蝦set dinner 二人餐
龍蝦龍蝦由頭帶到落尾
跟埋青蘋果梳打,非常之友夏天嘅氣息呀
老公request下星期再食一次,會唔會太過分呢😛😛