(Non-member)
>_<
2007-08-06 5 views
早兩日突然間好想食steak 就同老公兩個人走左去食!! 我地order左焗薯皮,龍蝦湯,羅宋湯,一客steak同埋兩杯野飲!! 個薯皮就一般囉。。。似焗薯仔多過似薯皮。。。兩個湯都幾好個龍蝦湯就真係有龍蝦味既。。。但係到個steak一上台就大件事。切第一下已經知道唔得。。。我地要5成佢整到7成有多!! 咁我地咪同個waiter講。。。話我地要既係5成囉!! 個waiter哥哥唔知係心情唔好定係乜野乜都無講就拎左我地碟扒。。。轉頭出番黎就話"師父話呢個就係5成囉喎!!" 講完未等我地比反應就走左!! 我同我老公就無再掂過碟野原先都諗住再嗌其他野但係佢比我既response 我覺得已經無必要再試其他野啦!! 等個經理行過我地嗌埋單點知連個經理都無打算問下我地點解唔食碟steak就要走!! 無野講啦!! 淨係咁都食左600幾仲要有attitude既。。。唔會再去囉!!