2019-10-30 296 views
今晚同好姊妹食飯, 兩個女仔盡訴心中情👭🏻, 所以就去左食我地平時最中意食嘅雞煲啦🐔🥘🤣 上網見E間雞煲未食過, 就去試下先😊 我地叫左半隻走地雞, 一個小食同一d超索湯系列嘅火鍋配料😋😍🤗食d咁熱氣嘅野, 緊係要整番罐加多寶先😂古法麻辣雞煲(小辣)🐔🥘, 味道唔咸, 小辣亦唔算辣🌶, 唔會話超級濃味果種, 個人覺得個味道岩岩好, 雞肉幾滑幾入味😊椒鹽九肚魚🐟, 九肚魚幾大條, 炸得好香口, 食落口係超級熱出哂煙, 味道唔錯!食完半隻雞, 點可以就咁輕易放過個湯底呢😏, 超索湯系列隆重登場👏🏻👏🏻📢📢😋🤣😝😝 有請咁多位佳麗出場!🤣👏🏻👏🏻炸響鈴就咁浸半秒已經好正, 加埋d湯汁真係不得了😋火腿午餐肉🐖海帶美國特級肥肉🐂, 牛味幾濃, 雪花唔係十分勁所以唔會太肥而且唔會有種好快膩嘅感覺😊雜菇🍄爽滑重慶粉, 的確幾滑而且索哂d湯汁, 不過個粉比較幼身, 無薯粉咁有口感🤔

食d咁熱氣嘅野, 緊係要整番罐加多寶先😂

炸響鈴就咁浸半秒已經好正, 加埋d湯汁真係不得了😋

火腿午餐肉🐖

海帶

雜菇🍄

2019-10-28
$250 (Dinner)
  • 美國特級肥牛
  • 炸響鈴