呢度唔只小食同飲品好打卡able 主菜賣相都幾高級🤩不過份量就偏少 但係味道真係好正😍.慢煮甜酒燴和牛面頰🐮 $188牛有三塊 唔算好厚身🙈食落好特別 口感似好膠質嘅牛腩 個味就似牛脷🤔講到佢好似好cheap咁🤭不過唔係講笑 真係有充滿骨膠原嘅感覺 每一啖都好漿口🤣我唔太鐘意😣底仲有薯蓉 幾滑奶味都幾香😚個汁偏濃味 甜甜地帶點鹹~份量都幾少 整體黎講性價比唔高😟.西班牙海鮮飯🦐 $168呢個真係好驚喜‼️冇諗過喺樓上cafe會食到咁嘅質素😍蕃茄味好濃 帶好微好微嘅辣味🤤酸酸地好開胃😋佢個飯底好硬好煙韌 粒粒分明 唔會太濕唔會太乾 係我最鍾意嘅口感💓海鮮嘅份量都好足 每一啖食到✨我會寧願食多個飯 都唔食牛🤣絕對可以encore🤩
慢煮甜酒燴和牛面頰🐮 $188
慢煮甜酒燴牛面頰